Minihackfest ‘s-Hertogenbosch resultaat: een website…

Vandaag een mooi minihackfestje gedaan bij de voorzitter. En in de loop van de middag kwamen de contouren van de website QGIS.NL er steeds beter op te staan… Die op de sokken van Hans trouwens ook.

Het idee van de website is eenvoudig van aard. We willen een algemene pagina voor de vereniging hebben. Daarnaast is er het QGIS blog, waar de afgelopen jaren veel waardevolle info op is gezet. Met name door Richard die de website ook in beheer heeft, maar ook door andere QGIS liefhebbers. Dat wilden we zeker niet verloren laten gaan door deze ombouw-actie. Oh, en het moest allemaal wel lekker simpel blijven…

Na een eerste ‘Hello World’ achtig berichtje op twitter direct al de eerste reacties ontvangen. Over de sokken van Hans en de lampen boven de tafel. Maar ook een vraag over de datum van een blogpost, of die er weer bij kan. Verdorie, heb ik net een theme uitgekozen waar dat niet standaard in zit? Hmmm… dat wordt een fase 2. Waar is die zoekoptie? Hmmm…

Anyway, er staat een hoofdstructuur. Als je er nog iets in mist kan je dat melden. Maar beter nog: je mag meehelpen verbeteren. Het is WordPress. Oh, en voor het blog: als je wat wil schrijven, welkom! Als je dat al eerder hebt gedaan, je credentials werken nog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *