Breng QGIS verder

QGIS is een open source GIS en is zonder licentiekosten te gebruiken. De QGIS community werkt hard om QGIS door te ontwikkelen en voor iedereen in de wereld beschikbaar te houden. QGIS.org is de internationale stichting die het QGIS project begeleid.

De ALV heeft besloten dat QGIS-NL er naar streeft jaarlijks een large sustaining member van QGIS.org te zijn. Wij kunnen dit doen vooral dankzij de contributies van onze bedrijfsleden.

Hiermee dragen we ook financieel bij aan het verder brengen van QGIS. Het geld wordt door QGIS.org ingezet voor onder andere bug fixes, nieuwe features, documentatie en het verder ontwikkelen van open source software waar QGIS weer van afhankelijk is.

Bekijk de volgende opties voor wat jij kunt doen om QGIS verder te brengen.

  • Wordt ook bedrijfslid van QGIS-NL en bepaal als lid van de ALV hoe de contributie wordt besteed.
  • Wordt ook een sustaining member van QGIS.org: https://www.qgis.org/funding/membership/
  • Doneer aan QGIS.org via een eenmalige donatie: https://www.qgis.org/funding/donate/
  • Huur rechtstreeks een developer in voor nieuwe features of bug fixes
  • Geef je personeel een QGIS training bij een gecertificeerde QGIS trainingsorganisatie. Van alle uitgereikte certificaten gaat een deel van de kostprijs naar QGIS.org

Naast financiƫle bijdragen is het ook leuk om te vertellen en te laten zien dat je QGIS gebruikt. Deel je ervaringen en kennis online en in bijeenkomsten. Geef in je producten en op je website aan dat jouw kaarten en analyses gemaakt zijn met behulp van QGIS.