Lid worden

Lid worden van de QGIS gebruikersvereniging is simpel (daar houden we van). Vul onderstaand formulier in en druk op Verzenden. Van de secretaris krijg je een welkomstberichtje, van de penningmeester een betaalverzoek.

De vereniging kent persoonlijke leden, bedrijfsleden en studentleden. Contributie voor persoonlijke leden is 25 euro per jaar en voor studentleden 10 euro per jaar. De contributie voor bedrijfsleden is 500 euro per jaar. Als bedrijfslid mogen 5 medewerkers gebruik maken van de ledenvoordelen. Bedrijven worden na verzenden van onderstaand formulier nog benaderd voor extra contactinformatie.

Organisaties kunnen ook ‘Begunstigend lid’ worden. Dan betaalt u jaarlijks een lidmaatschap ter hoogte van minimaal het bedrijfslidmaatschap en kunnen ook een vijftal medewerkers gebruik maken van de ledenvoordelen. Een begunstigend lid heeft echter geen stemrecht in de ALV. Een begunstigend lid is dus vooral interessant wanneer de organisatie een manier zoekt om de doelen van de vereniging structureel te steunen en zo een bijdrage te leveren aan het promoten en ontwikkelen van QGIS.

Persoonlijk lid worden

Bedrijfslid worden